Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osvědčené rady pro rychlý účes a líčení

Je Ti čas v patách? V tom případě tu pro Tebe mám hitparádu rad, jak se rychle zkrášlit - platily kdysi a platí i dnes.

RYCHLE VYČISTIT PLEŤ

Abys ses zbavila mastnoty a osvěžila líčení, lehce si postříkej tvář pleťovým tonerem, a pak osuš ubrouskem. Výsledek dolaď přepudrováním bronzovým pudrem.


NADÝCHANÉ KADEŘE NA POČKÁNÍ

Pokud máš kštici zašpiněnou nebo trpí pod přílišným nánosem kosmetiky a Tvoje jindy lehké vlasy vypadají jako štětka na nádobí, zasypej ke kořínkům průsvitný pudr, a pak kartáčem pročeš.


PLEŤ SI PROVLHČÍŠ JEDNÍM MŽIKEM

Ke zvlhčení vlasů - ale i těla - použij kondicionér. Jednoduše si ho ve sprše vmasíruj do pokožky od brady po paty, spláchni a osuš se. Kondicionér zvládá hydrataci prakticky stejně suverénně jako pleťové mléko - a nemusíš marnit čas čekáním, až se vstřebá.


VYZBROJ SE ÚŽASNÝMI NEHTY - TEĎ HNED

Tohle z Tebe za minutu udělá kočku: odlakuj všechen lak, vyčisti si nehty i zespodu (citrónovou šťávou, jestli ji máš po ruce) a vmasíruj si do nehtových lůžek ten nejhustší krém, který najdeš (postačí i balzám na rty).


RŮŽOVÁ UDĚLÁ PERFEKTNÍ LÍČKO

Ale ne..! Ten krycí krém je už zase pryč, zrovna když se chceš líbit. Pokud chceš své pleti vtisknout opravdu perfektní výraz (bez ohledu na to, jaký má nádech), snaž se používat rtěnku teple růžového odstínu. Odláká oči od pupínků a jiných nedokonalostí.


KUDRNY VYROVNÁŠ JEDNÍM TAHEM

Abys narovnala kroutící se vlasy, smoč si ruce vodou a trochou emulze na ruce, a pak si jemně stáhni vlasy dozadu a na zátylku stoč do volného drdolu. Počkej deset minut, pak si uvolni prameny.


KDYŽ MÁ BÝT ÚČES RYCHLE, SOUSTŘEĎ SE NA PŘEDEK

Když máš málo času, fénuj se "do téčka": shora nad pěšinkou a pak po předním okraji kštice. Tak dlouho, dokud předek a vršek Tvého účesu nevypadá upraveně.


VEČERNÍ LÍČENÍ OČÍ ZVLÁDNEŠ JAKO BLESK

Linky jsou nejrychlejší kouzlo, jak vypadat sexy. Jak na to: nanes je podél hranice vrchních řas a jen nepatrně přetáhni do vnějších koutků očí.


SVAŽ JE DO OHONU

Co je špatného na tom, když si člověk stáhne vlasy do ohonu? Vůbec nic a navíc je to opravdu ležérní styl. Jak na to: vlasy si stáhni prsty dozadu, a pak jemně přelakuj. Na závěr si kolem pásky oviňte jednu zatoulanou loknu; přichyť sponkou.


RYCHLE PROBUDÍŠ TVÁŘ ZNOVU K ŽIVOTU

Jestli máš po náročném a dlouhém večeru vypadat k světu, musíš si nanést krycí krém do vnitřních koutků očí, pod spodní řady a kolem nosu. Vše zakonči krouživým přepudrováním.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář