Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 1. 2009

Jak vlastně se líbá?

Sladce, žhavě, jemně, vášnivě? Je fakt, že nikdo z nás nemůže přesně určit, kteté líbání je to pravé,

jednoduše proto, že každý to má rád trochu jinak. Někomu se líbí žhavé polibky, jiný zase radši útočí

tvrdě jazykem. A další si zas vychutná jen lehké něžné pusinky. Pravda ale je, že špatný polibek (a je jedno jestli je moc tvrdý nebo vlhký, pomalý nebo bouřlivý) může krásnej romantickej večer úplně pokazit.

Buď připravená!

Polibek tě může zaskočit i v tu nejnevhodnější chvíli. Je tedy celkem pochopitelné, že bys za všech okolností měla dodržovat určitá hygienická pravidla. Nelibý pach z tvých úst by ho určitě odradil. Taky si dej bacha na přílišné vrstvy rtěnky- žádnýmu klukovi se rty umazaný od rtěnek nelíbí. Vychytávkou jsou neslíbatelné rtěnky- ale kdo zaručí, že to opravdu funguje?!

Kde je nejlepší místo na líbání?

Jasně, všude se pořád tvrdí, že si máš na líbání najít to správné romantické místo, abyste byli s tvým miláčkem naprosto nerušeni. Jenže to bohužel není dost dobře možné a nakonec, když se kolem sebe rozhlédneš, zjistíš, že zamilovaní se zkrátka líbají téměř všude. Pokud se ale ještě pořád s tvým idolem nacházíš ve fázi balení, měli byste si svůj první polibek skutečně vychutnat.

Co s nosem, brýlemi a rukama?

Máš strach, že se při líbání určitě musíte srazit nosy? Pootoč svůj obličej pomalu a lehce šikmo k jeho. Tak se vaše nosy určitě nesrazí. Pokud jeden z vás nosí brýle, je lepší si je před polibkem odložit. Nevíš, co s rukama? Jednoduše je polož okolo jeho krku nebo kolem jeho pasu. Pro umocnění nádherného pocitu z líbání ho můžeš zezadu hladit na krku nebo na zádech anebo ho hladit ve vlasech. Vždycky je lepší, když svoje ruce taky zapojíš a nenecháš je volně viset.

Jak ho mám políbit?

Než se vaše rty setkají, lehce pootevři rty a zavři oči. Při zavřených očích si jeho polibek vychutnáš mohem víc. Buď něžná. Malá rada: přehnané sání, mlaskavé zvuky, cucfleky, bolestivé kousání nebo tvůj jazyk hluboko ponořený v jeho ústech, mohou vše zkazit. Nezapomeň dýchat. Nejlepší je když budeš dýchat nosem, potom nemusíte polibek přerušovat.

Kde všude se může líbat?

Líbat se dá prakticky všude. Ale nemysli si, i jednoduchá pusa na ústa může být super vzrušující. Nervové konce ve rtech a jazyku totiž posílají vzrušení přes centrální nervový systém přímo do pohlavních orgánů. Hodně vzrušující místo je pro většinu kluků a holek bod mezi ušními lalůčky a krkem. Oblíbené jsou i polibky na prsních bradavkách a v okolí pupíku, na vnitřních stranách stehen a v celé oblasti pohlavních orgánů.

Malá statistika:

Prví polibek prožívá 88% všech holek ve věku mezi 11-13 rokem, 84% kluků mezi 12-14 rokem. Ale jen 6% holek a 9% kluků mezi 14-17 lety zažijí při prvním polibku hned polibek jazykem. 92% všech holek při líbání zavírá oči- ale u kluků je to bohužel jen 52%

Jak líbají jednotlivá znamení zvěrokruhu:

Polibek ohnivého Berana je bouřlivý a žádoucí. Zato Býkův polibek je zase plný touhy. Polibek Blížence povzbuzuje k další akci, Rak zase líbá vytrvale a intenzivně. O Lvu se říká, že líbá vášnivně a dobyvačně, Panna je spíš praktická. Polibek Váhy je mnohostranný a rozmanitý. Štír líbá bez zábran a sexuchtivě. Střelci milují extravagantí polibky, na rozdíl od polibků plných kontroly věrného Kozoroha. Vodnářův polibek ti dodá nové síly. Citlivá Ryba je oproti tomu pasivní a cituplná.

Co znamená polibek na:

ruku- nejnevinější ze všech znamená ,,Obdivuji tě"

romantický polibek na rty- říká to nejkrásnější ,,Miluji tě"

,,mlask" - hlučný a vlhký polibek na tvář ,,Chci jen přátelství, ne lásku"

na úšní lalůček- Pozor znamená: ,,Já si s tebou jen hraju"

motýlí polibek na krk- znamená ,,Chci tě"

polibek jazykem- velmi erotický polibek ,,Chci víc"

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář