Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 1. 2009

Veršíčky a básničky

. Nekráčej přede mnou - možná za tebou nepůjdu. Nekráčej za mnou - možná nemám
silu tě vést. KRÁČEJ vedle mě a buď mi láskou i přítelem! ...... Nádhernýho Valentýna

. Ahoj, něco jsem ti chtěla říct, nevíš co? Přemýšlím - přemýšlím - přemýšlím - už jsem to vymyslela: MILUJI TĚ!

. Je tichá temná noc a já do ní šeptám, že miluju tě moc. Přikrývám tě peřinkou a ty usínáš s mou pusinkou. Přeji ti dobrou noc a krásných sníků moc.

. Úsměv, který mě očaruje, oči, co svítí jako hvězdy, žhavé polibky, které proudí v mém těle... Když zavřu oči, vidím jen Tebe!

. Zeptej se osla proč tak hýká, zeptej se děvčete, proč tak naříká. Zeptej se růže, proč tak krásně voní, zeptej se slunce, proč tak svítí. Zeptej se kluků, proč tak žalují, ale neptej se mě, proč tě tak miluji.

. Venku vítr fouká, zima mi je. V srdci mě však stále něco hřeje: Ano, ano, je to ono, je to láska, kterou cítim k tobě.

. Mám jedno malé přání jen: ať se ti zdá krásný sen. O nás dvou a naší lásce, o princi a jeho krásce. Probuď se až budu s tebou, zlíbám tě s vášní, s něhou...

. Řekni mi něco a já to mohu zapomenout. Ukaž mi něco a možná si to nebudu pamatovat. Obejmi mě a já nezapomenu nikdy.

. Jsi pro mě sluníčkem, co mi svítí na cestu životem, jsi pro mě voda, co mi dává možnost žít, jsi pro mě chléb, co mě nenechává hlady, jsi pro mě všechno, co jen ke svému životu potřebuji.

. Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.

. Když srdce bolí, duše pláče a žít mě nebaví, pak vzpomínky na to krásné se mi vybaví. Když žít je těžké a vzdálené, pak láska má tíhu kamene. Co víc ještě psát? Máš či nemáš mě ještě rád?Láska chodí kolem mě jak víla zakletá, jsem plná hořkosti a Bohem prokletá...

. Než půjdeš večer spát, běž se na nebe podívat. Kolik tam uvidíš hvězdiček, tolik ti posílám hubiček... a jednu takovou jako je měsíček.

. S něčím se ti svěřuju, že tě šíleně miluju. Ty jsi má láska největší, můj medvídek nejsladší, jen tebe ve svém srdci mám a pořád na tebe myslívám!

. Když uhasne svíčka, nic to není. Když uhasne láska, vždy se něco změní.

· Chybis mi vic nez chybi princ sve princezne, vic nez chybi zpev ptaku korunam stromu, vic nez chybi voda vyschlemu ricnimu korytu, vic nez chybi mec a zbroj udatnemu rytiri, vic nez chybi strevicek pohadkove Popelce, vic nez chybi bohu lasky jeho sip. Chybis mi vic, nez kdokoli jiny na tomto svete!

· Kdyz srdce boli-nejlepsi je lek, vtisknout na rty sladky polibek.

· Jednou spojili se dve nevine duse.Spojili se v jednu aby k sobe neli blize.Spojili se v jednu aby byli spolu aby byli spolu v radosti i bolu.

· Ty slzy nech at oschnou ja mam Te porad rad. Pojd se brouzdat rosou a poslouchat vodopad.

· Zas Te chci drzet v mem naruci,zamknout Te v mem srdci a ztratit klic.

· Chci k tobe patrit jako kral patri ke hradu.Chci byt v tvem obeti a citit tvou lasku,ale tohle uz nevisi ani na vlasku.Chci te libat a drzet kolem krku,chci s tebou sedet pri zapadu slunce a drzet te za ruku.Chci vse hodit za hlavu a byt jen s tebou,ale to bys i ty musel chtit byt se mnou.

· Ty jsi moje krevni skupina a ja potrebuju transfuzi. A pri transfuzi se prece musi aspon jednou pichnout... ;-)

· Je treba byt si trochu podobni, abychom si rozumeli... Je treba byt trochu rozdilni, abychom se milovali....

· Miluji Te, ty to vis, miluji Te, i kdyz spis, miluji te v kazde dobe, moje srdce patri Tobe.

· Nekdy se ptam, kde ziji andele? Na Zemi, ve vzduchu? Nevim, jedno vim ale jiste. A to, ze ten nejkrasnejsi andel prave drzi mobil v ruce a krasne se usmiva, bohuzel ne na me...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář