Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Návod na vyvolávání duchů

Takže nyní vás naučíme, jak se vyvolávají duchové...
krok 1. sedněte si s kamarády do kolečka..
krok 2. určete si nějakou věc podle které budete určovat jestli v místnosti duch je nebo ne
krok 3. Všichni zavřete oči a jeden řekne: "Duchu Boženo Němcová (to je příklad, místo toho můžete říct jiné jméno mrtvého) pokud tu jsi, tak shoď ten hřeben z poličky (viz krok 2.můžete si vybrat jakýkoli předmět)
krok 4. Otevřete oči. Jestli předmět spadl tak duch v místnosti je...

 

NEBO TAKÉ TAKHLE:

Vyvolávání: Nejoblíbenější vyvolávání je typu: V bílém lese, v bílém kočáru, v bílé rakvi leží Božena Němcová (můžeš si doplnit koho chceš).  Je to stručné a vhodné pro začátečníky. Pro pokročilejší je vhodnější tento typ a co k tomu potřebuješ: Svíčku s vysokým knotem a potřebné údaje o postavě s kterou si budeš povídat.

Postup: Zatáhněte žaluzie (záclony), aby byla v místnosti neproniknutelná tma a sedněte si s kámoškou na zem.

Poté rozsviťte svíčku a počkejte až rozhoří. Připravte si údaje typu: Josef Novák, zemřel 1923-1984 a pak nejdůležitější otázky - Jsi přítomen v této místnosti? - Zemřel si přirozenou smrtí?
   A pak společně opakuje text: "Josefe Nováku zemřelý v roce 1923-1984 pokud jsi v této místnosti dej nám svoje znamení prudkým pohnutím plamene svíčky." Tuto formulku opakujte nejméně třikrát.
   Pak položte otázku na kterou jde odpovědět ANO-NE. Pokud ano dej nám to vědět prudkým pohybem plamene svíčky. Zase zopakovat třikrát. Ke konci ho odvolejte formulí: "Odvolávám vás Josefe Nováku do říše mrtvých."
   Svíčku zhasněte a ukliďte vyvolávání skončilo.
   Vyvolávání dobré energie (zcela neškodné) Nepotřebujete svíčku, nic nepotřebujete. Chyťte se za malíčky. A začněte odříkávat formulku: Dobrá energie zjev se a dej nám svoje znamení. Zopakujte 3krát. A pak pozorujte změny v okolí.


Z JAKÉHOKOLIV VYVOÁVÁNÍ DUCHŮ BY SI NIKDO NEMĚL DĚLAT LEGRACI, DUCHOVÉ MŮŽOU BÝT PŘÍTOMNI A VELMI VÁM UŠKODIT I NA DELŠÍ DOBU!!
Je také velmi důležité DUCHA ODVOLAT!

 

! Varování ! 
Vyvolávání duchů není žádná obyčejná hra. Je to souboj s duchy zemřelých. Může se stát, že se ti vše vymkne z ruky a ty už se pak do smrti nezbavíš duchů, kteří ti budou otravovat život, v horším případě i tvoje zdraví. Proto si dobře všechno rozmysli, než si začneš pohrávat s něčím, co je zcela mimo naše chápání! Uvědom si, že existují věci, které nikdo z nás smrtelných nemůže ovlivnit! Jsou také zlí duchové, kteří odolají jakémukoliv zaříkání! A ještě něco - pokud nebudeš skutečně věřit, nikdy se ti vyvolávání nepodaří ! 

Co budeš potřebovat? 
* svíčky ( kolik jen chceš ) , stolek , popřípadě i desku s písmeny nebo třeba jen sklenici , pro případ nouze růženec , kříž z dubového dřeva ovázaný rudou nití atd. 
* V zatemněné místnosti se sedněte dokola kolem stolku. V místnosti mohou svítit pouze svíčky. Pak zavřete na chvíli oči a jen tak relaxujte. Snažte se nemyslet na nic určitého. Připravte svou mysl na nepochopitelné zážitky. Pak se dohodněte, jaké bude vaše znamení. Může to být třeba bouchání nohy od stolku, nebo pohyb sklenicí. Pokud máte desku s písmeny, položte na ni jakýkoliv předmět.     Vyvolaný duch bude předmětem hýbat a ukazovat na jednotlivá písmena. Pak ještě musíte zvolit mluvčího, který ducha vyvolá. Také se domluvte, koho budete vyvolávat (bylo by dobré zvolit nekonfliktní osobu ). Položte ruce na stůl tak, aby se dotýkaly malíčky vedle sedících osob. Také se musí dotýkat oba palce. Soustřeďte své myšlenky na ducha, kterého vyvoláváte. Vyvolávání je v tomto případě jednoduché - postačí věty typu „DUCHU MÉ ZEMŘELÉ BABIČKY , VYVOLÁVÁM TĚ V TUTO POZDNÍ HODINU. ZJEV SE NÁM A OZŘEJMI NĚKTERÉ SKUTEČNOSTI , KTERÉ JSOU NÁM UTAJENÉ!" Nemusí to znít přesně takto, ale jakkoliv podobně. Pak už se jen zeptejte, jestli je v místnosti, a pokud odpoví kladně, můžete se ho ptát, na co vás napadne. POZOR! Nikdy nezapomeňte na konci seance ducha zase odvolat . Postačí jednoduchá větička - ,,DUCHU , DĚKUJEME TI ZA POMOC, KTEROU JSI NÁM POSKYTL A TEĎ SE VRAŤ, KAM NÁLEŽÍŠ. ODVOLÁVÁME TĚ Z NAŠEHO SVĚTA, A PROTO SE JIŽ MEZI NÁS SMRTELNÉ NEVRACEJ !" opět to nemusí znít přesně...  (zdroj: http://www.klubmagie.wz.cz)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

twl..

(hm..:D, 21. 4. 2011 16:44)

hej jako lidi já si myslím že je to kravina o těch duchách ...oni neexistujou ..já sem to s kamoskou skousela ...meli sme svicku a drzeli sme se za ruce..a rikali sme jesi je mezi nama at da znameni ze se pohne ten plamen a nic tk sme to zkouseli nekolikrat ...a nic tkze to je asi kravina a nebo nevime jak na to jinak nevim ..!

Re: twl..

(klára, 21. 4. 2011 17:22)

měli ste zavřený oči??

vyvolávání duchů

(klára, 20. 4. 2011 14:16)

kolikrát si vyvolávala duchy ty?? :D

KKKRRRAAAAAVOO

(MIKI KIKI JOHANOVA , 7. 2. 2011 16:44)

HELE JSI TRAPNA A NEMUSIS TAM DAVAT CIZI JMENO TEREZKO ČEKELOVA JSI P_ _A JE TÏ TO JASNÝ KJA SE S TEBOU NEBAVIM TVA DOSUD NEJ KAMOSKA DENISA BLAHOVA

Re: KKKRRRAAAAAVOO

(, 1. 4. 2011 13:59)

A co to sem taháš, já tu holku neznám, ale vaše hádky mě nezajímaj!!! Já sem tady pro návod na vyvolávání duchů...... jak napovídá název článku.
Tyhle diskuze tu nemaj co dělat!!!!!

bozi

(johny, 7. 3. 2011 13:15)

to musim taky zkusit a vam se to nekomu povedlo

husty

(terezka vrabčačkova, 7. 2. 2011 16:33)

je to bomba jsem s toho vedle muj duch ADOLF HYTLER mne i docela (vošukal) je to bomba me tel cislo je 732944854kdo ma chut a naladu tak zavolejte je mi12let mam chut na s_x

doghbvegwkegher

(nsd, 27. 11. 2009 14:33)

píči zmrdi čúráci krvavá máří doopravdy eksistuje.

Re: doghbvegwkegher

(píííííííííčo, 15. 1. 2011 15:44)

jóóóóóóó to NWš? :D

[***]

([***], 15. 1. 2011 15:41)

[*Todle*Už*Jsem*Někde*Četla*:))*]

jaja

(kklarka, 10. 12. 2010 21:08)

jaka sisumna hej nmeohu z tebe

fakt to radeji nezkousejte

( Filip, 31. 10. 2010 17:09)

je to o pravdu nebezpecny a duh muze byt rozloben
a nemusi opustit vas dum proto pri odvolavani pote co skoncite se zeptejte jestli je fakt duh pryc jestli vam da duh o sobe vedet tak je to velice spatne a musite ho presvecit at odejde a jeste neco budte na nej slusni

Duchové

(Věra, 29. 7. 2010 12:09)

A nevyvolávejte ducha Boženy Němcové ,lidé ho neustále pokouší vyvolávat nevím proč a věřte,že bych se nedivila kdyby požádal o pomoc vyšší božskou moc aby už měl od vyvolávačů pokoj.Mohlo by se stát,že by Vás hodně dlouho dobrovázelo neštěstí a smůly byste se nikdy nezbavili.Dopřejte jim pokoj a klid a oni Vám za to budou třeba někdy prospěšní v řešení důležité životní situaci.

tuky tuk??!!! dobree raaano!!!

(sabina, 17. 10. 2009 21:53)

jste blbi nebo co jako??? newite ze je to nebezpecny jak svina? a co jako odvolani je potreba ducha odvolat jestli to newite!!! a duch muze do vas aji vlitnout jako!!!dementi ze??

Re: tuky tuk??!!! dobree raaano!!!

(nin , 18. 6. 2010 11:55)

presně kamoska na nas zavolala ducha eště že se ji to povedlo odvolat..

husti

(honza kubena, 8. 3. 2010 13:14)

no skousel sem jestli se pohne prud ce svicka a pohlase tak sem rychle rozl a pak jsem to skusil znova a dotretice mi to vyslo

nevěřím

(P/M, 8. 2. 2010 16:52)

Moje kámoška se bojí...A chtěla tp skusit,a já tomu nevěřím...A zkusily jsme to,a neodvolali jsme toho ducha a co ted??:-D

nefunguje

(kačka a míša, 22. 12. 2009 13:35)

vůbec to nefunguje

blllllllllllllllllbllllllbbllllllllost

(blbost, 12. 12. 2009 20:19)

dyt to vubec nefunguje

sory

(sabina, 28. 10. 2009 21:03)

za ten text tuky tuk ??!!! dobree raaano !!!se vám moc omlouvám jana s johanou maj pravdu , pravdivá odpoověd znííí. dobrá energie je borková , nechápu jak sem to mohla napsat asi sem byla velikánská píííča a dementní krááááááva.papa